Comunitat Valenciana

La Generalitat contracta 45.000 llicències de videoconferència per a facilitar aules virtuals

El Consell ha validat aquest divendres la tramitació d'emergència de la contractació del subministrament de 49.900 llicències de videoconferència per a la Generalitat per un import total de 894.529 euros. Es tracta de llicències principalment dirigides a facilitar aules virtuals per a tots els nivells educatius no universitaris (45.000), així com per als àmbits sanitari i de justícia.

Amb aquesta adquisició, la Generalitat tracta de disposar dels mitjans necessaris que contribuïsquen a mantindre la màxima normalitat possible en el funcionament de l'administració valenciana davant possibles rebrots de la Covid-19, ha explicat la portaveu, Mónica Oltra.

Es pretén garantir el manteniment de l'educació a distància, la col·laboració remota entre els professionals de la Generalitat, l'atenció no presencial a la ciutadania i el teletreball, la qual cosa fa necessari disposar, entre altres ferramentes informàtiques, d'un adequat sistema de videoconferències.

Per açò, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha tramitat la contractació d'emergència de l'esmentat expedient mitjançant resolució de 31 d'agost del 2020, adjudicant-ho a Telefónica.

Aquest contracte tindrà una vigència de 9 mesos de durada, és a dir, fins al 13 de juny del 2021, moment en el qual es té previst que comence un contracte regit per un procediment de contractació ordinària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento