Comunitat Valenciana

Detingut un jove a València per pegar punyades a la seua parella després d'arribar a casa borratxo

La Policia Local de València ha detingut aquest divendres un home de 26 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere contra la seua parella, en arribar a casa borratxo i pegar una punyada a la seua parella.
Agent del grup GAMMA de la Policia Local de València
Agent del grup GAMMA de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Agent del grup GAMMA de la Policia Local de València

Sobre les quatre del matí, el 092 ha rebut una telefonada de la dona alertant de l'agressió. En presentar colps en la cara, l'ull dret unflat i morat, ha sigut traslladada a un ambulatori per la patrulla, informa el cos municipal en un comunicat.

Plorant i cridant, la víctima ha declarat que havien discutit i que la seua parella li va començar a pegar punyades en la cara i a arrossegar-li pel sòl agafant-li del pèl, després de tornar amb símptomes d'haver ingerit gran quantitat d'alcohol.

També ha relatat va baixar al carrer com va poder per a donar l'avís, a més d'assegurar que les agressions són contínues. Per tot açò, una vegada localitzat i identificat, l'agressor va ser arrestat per efectius de la tercera unitat de districte i de la convivència i seguretat (UCOS).

Aquestes agressions són "tota una amenaça per a la nostra democràcia que no anem a consentir", ha lamentat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, en una crida a alertar immediatament perquè "no podem donar ni un centímetre als agressors".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento