Comunitat Valenciana

Detinguda una dona de 66 anys a Xirivella per pintar grafits en 36 cotxes per venjança

La Policia Nacional ha detingut aquest dijous a Xirivella (València) una dona de 66 anys per presumptament realitzar pintades amb esprai en el lateral de 36 vehicles estacionats en les localitats valencianes d'Aldaia i Alaquàs.
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu

La sospitosa va assegurar que ho va fer per venjança, després de patir danys similars. Va ser localitzada gràcies a un dispositiu de vigilància juntament amb la Policia Local d'Alaquàs, després dels danys que es van iniciar el passat mes d'agost.

El modus operandi era el mateix en tots els casos: ocupació de pintura de color negre, roig o blanc tipus esprai per a realitzar un grafit en el lateral dels cotxes, tots amb un traç similar en la seua realització, informa Prefectura en un comunicat.

Aquesta dona actuava en diverses franges horàries, però sempre adoptant mesures de seguretat com buscar llocs aïllats i sense presència de testimonis.

En el moment de la detenció portava en l'interior d'una bandolera dos aerosols, un de color roig ja usat i un altre blanc a estrenar, tots dos intervinguts. La detinguda manca d'antecedents i ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento