Comunitat Valenciana

Bonig creu que és Puig qui ha de cridar-la per a parlar de pressupostos

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat que no és ella qui ha de cridar al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a reunir-se amb ell, sinó que ha de ser al revés i si ho fa no té "cap problema" a dialogar i pactar.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en imatge d'arxiu
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en imatge d'arxiu
PPCV
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en imatge d'arxiu

En roda de premsa, Bonig ha indicat que "ha de cridar al president" però ha qüestionat si Puig "vol pactar amb el PP", una cosa sobre la qual ha d'"aclarir-se". "El PP vol dialogar i pactar tot", ha assegurat, malgrat que podria haver-se assegut i esperar "que es desgasten de la seua nefasta gestió i els seus problemes interns".

La dirigent ha explicat que, al seu juí, els pressupostos han de ser "realistes i centrar-se en el prioritari". Sobre aquest tema, ha criticat els últims nomenaments de càrrecs del Consell divendres passat i ha advertit que "és inadmissible seguir engrandint l'estructura política" del Govern valencià.

"Qui ha de fer un pas és el Govern presentant un document", ha incidit Bonig, qui ha indicat que els pressupostos "no han de ser expansius per a mantindre els seus privilegis" i han de tindre com prioritat "una bona gestió sanitària i enfortir els sectors productius de la Comunitat Valenciana, sanitat i economia al mateix nivell, posant al capdavant gent responsable i seriosa".

Així mateix, Bonig ha explicat que "fa temps que el PP està a soles en la seua tasca d'oposició" amb iniciatives en les corts, en els tribunals, en els carrers i també proposant el govern.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento