Comunitat Valenciana

Oltra saluda el "bany de realitat" de Cantó amb els pressupostos de la Generalitat, els quals tindran "marca botànica"

La vicepresidenta del Consell i colíder de Compromís, Mónica Oltra, ha saludat aquest dimarts el "bany de realitat" del portaveu de Cs en Les Corts, Toni Cantó, amb els pressupostos de la Generalitat per a 2021, després de quatre anys retraient que són "ficticis", i ha ressaltat que els comptes tindran "marca botànica" perquè s'estan elaborant ja seguint les instruccions d'Hisenda.

Així ho ha indicat en relació a la reunió entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, i Cantó entorn dels pressupostos de 2021. "El consens sempre és benvingut", ha indicat Oltra, en declaracions als mitjans després de visitar el centre de dia multidisciplinari per a persones amb diversitat funcional Cuidiscap, en ser preguntada per aquesta trobada.

En aquesta línia, ha recordat que de les sis lleis que ha portat a les Corts, únicament en una ha tingut vots en contra i ha subratllat l'"esforç" que es realitza des del Consell per reunir el "màxim consens en l'acció del Botànic".

En aquest sentit, ha recalcat que el pressupost és "una de les lleis més importants que es porten cada any a les Corts" i ha subratllat que el del pròxim any "ja s'està elaborant i tindrà marca botànica" perquè s'està treballant "dins del Govern seguint instruccions d'Hisenda". "A partir d'ací, la reunió entra dins de la normalitat" i el president es reuneix "amb qui considera convenient", ha defès.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento