Comunitat Valenciana

Clausuren cinc locals d'oci d'Alacant per no tindre la llicència oportuna o per superar el seu horari

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Autonòmica de la Comunitat Valenciana han clausurat cinc locals per mantindre activitats amb llicència diferent a la permesa o per sobrepassar l'horari establit. Els tancaments han afectat a establiments de zones d'oci nocturn del Port i del 'barri' a Alacant, llocs, que segons la Comissaria provincial, són els de major incidència de contagis per covid-19.
Operatiu policial en el Port d'Alacant.
Operatiu policial en el Port d'Alacant.
POLICÍA NACIONAL
Operatiu policial en el Port d'Alacant.

Els operatius s'han desenvolupat segons les instruccions de la Prefectura Superior de València per al control i inspecció d'establiments d'oci nocturn i locals dedicats a la prostitució, amb l'objectiu de vetlar pel compliment de la normativa decretada pel Govern per a minimitzar els efectes del COVID-19.

Els locals de companyia que s'han registrat en la província són 40, i s'ha comprovat que la majoria segueixen tancats. S'ha inspeccionat els que mantenien la seua activitat. D'eixos, ha sigut clausurat un per falta de llicència i sancionat altres dos per no complir les mesures sanitàries vigents.

A més, quant a l'explotació sexual, s'han desarticulat tres organitzacions criminals i detingut deu persones dedicades a açò i a l'afavoriment de la immigració il·legal en diferents locals de la província.

Des de la Policia Nacional s'ha subratllat que tots els locals on no es complisca la normativa o siguen susceptibles de provocar risc de propagar contagis seran objecte de vigilància i inspecció amb la finalitat de reduir el risc que pogueren suposar per a la ciutadania.

En els operatius han participat unitats de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres especialistes en fets delictius relatius a l'explotació sexual i immigració il·legal, agents de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana -Policia Autonòmica-, competents en normativa sobre espectacles públics, i unitats de seguretat ciutadana per a protegir el desenvolupament de les actuacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento