Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El preu de la vivenda en la costa mediterrània cau un 4,6% des de l'inici de la pandèmia

El preu mitjà de la vivenda nova i usada a la Comunitat Valenciana ha baixat un 4,6% a l'agost en comparació del mes de març d'aquest mateix any, quan es va decretar l'estat d'alarma per a frenar la Covid-19.

En l'octau mes de l'any, la pujada respecte a juliol en la zona és de l'1,7%, encara que els preus són més barats que fa un any, en baixar un -1,5% respecte a l'agost del 2019, segons es desprèn de l'estadística IMIE General i Grans Mercats elaborat per l'empresa de valoració immobiliària Tinsa.

Detallen també que la vivenda està en preus un 15,5% més alts que en els mínims de després de la crisi del 2007, però encara es troba un -43,5% per sota dels màxims d'abans de desencadenar-se la mateixa.

En el conjunt del país, el preu de la vivenda nova i usada a l'agost es va mantindre, amb a penes un augment del 0,1% respecte al juliol, la qual cosa situa l'índex general en 1.516 punts, un 0,9% per sobre del nivell de fa un any (agost del 2019). Respecte al març, els preus han perdut un -1,8%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento