Dos detinguts a València per robar una bici, una pistola d'aire comprimit i ferramentes en furgonetes

La Policia Nacional ha detingut a València un home i una dona per presumptament portar-se una bicicleta, una pistola d'aire comprimit i ferramentes d'obra i construcció de l'interior de cinc furgonetes.
Objectes intervinguts per la Policia Nacional
Objectes intervinguts per la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL

La investigació va arrancar el divendres 24 arran d'una denúncia d'una persona que havia anat a fer una reparació a un domicili del districte de Trànsits i va ser testimoni de com un home li forçava la furgoneta per a sostraure material.

En tindre constància de robatoris similars amb el mateix modus operandi, la Policia va establir un dispositiu de vigilància en la zona per a trobar al lladre, informa Prefectura en un comunicat.

Va ser localitzat mentre intentava obrir diversos vehicles fins a aconseguir sostraure objectes en un, per la qual cosa va ser detingut. Anava sense documentació i sense pertinences i va assegurar que s'havia traslladat amb autobús.

Seguidament, la patrulla va donar una batuda per la zona per si tenia algun còmplice. Una dona estava esperant-ho amb la seua documentació en un cotxe proper, un vehicle que utilitzaven per a desplaçar-se i amagar els efectes sostrets.

En el maleter hi havia una caixa de ferramentes, una pistola d'aire comprimit, utensilis d'obra i construcció, cablejat i una bicicleta recolzada en el lateral del cotxe. La dona també va ser arrestada.

Tots dos van reconéixer que anaven a vendre els objectes en una casa de compravenda en les proximitats. Després de les perquisicions, la Policia els va imputar altres tres robatoris amb força en interior de vehicles i va recuperar un trepant de gran valor per a retornar-ho al seu propietari.

Els detinguts, de 33 i 45 anys i amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial pels cinc delictes de robatori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento