El Consell firmarà dos convenis amb Ford Espanya per valor de 5,3 milions

  • L'objectiu de la Generalitat Valenciana és donar suport al sector de l'automoció.
  • Se subvencionaran projectes per a desenvolupar la tecnologia híbrida i les bateries elèctriques.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO

El Ple del Consell ha autoritzat aquest divendres la firma de dos convenis entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford Espanya S. L., per valor de 5,3 milions d'euros, per a donar suport a projectes del sector de l'automoció a la Comunitat Valenciana.

Sobre aquest tema, la portaveu, Mónica Oltra, ha explicat que un dels convenis compta amb una dotació de 3,3 milions d'euros destinats a donar suport a Ford Espanya S.L. en el desenvolupament i validació de prototips de vehicles per a incorporar tecnologia híbrida i millorar les emissions; així com el desenvolupament de prototips d'un nou vehicle CX482 d'un nou procés innovador i prototips de bateries elèctriques per a vehicles.

Els projectes a realitzar, de forma independent, contribueixen" a aconseguir i desenvolupar l'eficiència industrial, la formació, l'ocupació i la millora mediambiental que resulten estratègics i decisius per a la continuïtat de l'activitat de la factoria i del sector de l'automòbil", ha destacat.

Així, amb la posada en marxa d'aquests projectes es pretén "la contribució a la millora de l'eficiència industrial i la millora substancial de l'oferta de productes de major valor afegit, així com la millora dels processos existents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento