Comunitat Valenciana

Oltra defèn els nous alts càrrecs: "El full de ruta del Botànic és molt exigent i hem de proveir-nos millor"

La vicepresidenta portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha defès els últims nomenaments d'alts càrrecs aprovats aquesta setmana en diverses conselleries, com la seua d'Igualtat. "El full de ruta del Botànic és molt exigent i hem de proveir-nos millor".
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra
Enrique Palomares - Europa Press
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra

En la roda de premsa després del ple setmanal, la també coportaveu de Compromís ha sostingut que "en principi responen a la voluntat de cada conselleria" i que solament pot justificar les motivacions dels canvis en la seua conselleria. "No pregunte a un conseller quals són les seues raons per a canviar a una persona", ha subratllat.

"En principi", ha insistit que aquests relleus responen a una estratègia de donar un impuls o reorganitzar el treball. En el seu cas, el canvi en la secretària autonòmica d'Atenció Primària (Irene Gavidia en substitució d'Helena Ferrando) es deu a la necessitat d'incorporar una especialista en vivenda social en l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) com un "cordó umbilical" entre les conselleries d'Igualtat i Arquitectura Bioclimàtica.

L'altre canvi en el seu departament, en la secretaria autonòmica d'Igualtat i Diversitat (Rubén Sancho en lloc d'Alberto Ibáñez), es deu a la "necessitat de reforçar el gabinet i fer un reforç de les polítiques 'botàniques' en la Vicepresidència" primera.

"Eixes són les motivacions: cobrir millor els objectius marcats, supose que les de la resta de conselleries també", ha incidit Oltra, recordant que eren llocs vacants i "no se cessa ningú". I ha tret pit que "el full de ruta del Botànic és molt exigent" i volen proveir-la millor perquè és un pacte "molt ambiciós que està funcionant molt bé".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento