Comunitat Valenciana

Metrovalencia aplicarà durant el mes d'agost l'horari d'estiu

  • De dilluns a dissabte la freqüència serà la dels dissabtes, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.
  • De manera extraordinària, en juliol s'han seguit horaris laborables de dilluns a divendres fins a les 15 hores.
  • El servici nocturn de cap de setmana, denominat 'A la Lluna de Metrovalencia,' continua suspés per la crisi sanitària.
METROVALENCIA
METROVALENCIA
GVA
METROVALENCIA

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà durant el mes d'agost, en les línies de metro de València, l'horari d'estiu, que acabarà el dia l'1 de setembre, dia en què es recuperarà el servici habitual de la resta de l'any, segons ha informat la Generalitat.

Durant el mes d'agost, l'horari de dilluns a dissabte correspondrà al d'un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

El servici de tramvia ja va iniciar el passat dia 15 de juny el seu horari d'estiu, que coincideix amb els laborables no lectius, en estar tancats els centres educatius i universitaris.

Enguany per primera vegada, i com a mesura afegida a les quals s'han posat en servici com a conseqüència de la crisi sanitària, s'han mantingut durant el mes de juliol els horaris laborables de dilluns a divendres del metro de València, fins a les 15 hores aproximadament.

Aquesta decisió ha permés augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que s'han oferit al juliol pel que fa al mateix mes del passat any, segons les mateixes fonts.

Pel que fa al servici nocturn de cap de setmana, denominat 'A la Lluna de Metrovalencia', segueix suspés fins a un altre avís, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento