Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Realitzen PCR en una urbanització de Cullera després de detectar-se dos positius en una família

L'Ajuntament de Cullera (València) ha informat de dos nous casos positius de Covid-19 corresponents a una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park. Les persones afectades, així com la resta dels veïns de la urbanització, es troben en aquests moments "en fase d'estudi i s'estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l'objectiu de descartar l'aparició d'un brot".
Platja de Cullera (València)
Platja de Cullera (València)
EUROPA PRESS
Platja de Cullera (València)

Des del consistori subratlla, per mitjà d'un comunicat, que "una vegada més els protocols estan funcionant degudament i prova d'açò és la ràpida detecció i control d'aquests casos". A més recalquen que l'Ajuntament de Cullera "continua intensificant els controls per al compliment estricte de la normativa sanitària en la lluita davant la Covid-19".

En aquesta línia, llancen "de nou un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però recordant-los que cal estar alerta i complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries". "L'èxit de les mesures per a lluitar contra el virus depenen de la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres", incideixen.

Per açò, demanen a la ciutadania, "que en la seua majoria està seguint i complint aquestes normes de manera estricta, que seguisquen col·laborant en la lluita contra la pandèmia i perquè Cullera seguisca sent una destinació segura".

En aquest cas concret, es prega que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els últims dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o cride al telèfon d'atenció i informació de la Covid, 900 300 555.

A més, se sol·licita a tots els residents d'aquesta urbanització que es mantinguen en els seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento