Comunitat Valenciana

Cultura.- Seguridad Social, Kiko Veneno i Sole Giménez canten 'A la llum de la lluna' en Sant Miquel dels Reis

Kiko Veneno, Sole Giménez, Zenet i Mireia Vives i Borja Penalba participaran en el cicle 'A la llum de la lluna' que se celebrarà en el monestir de Sant Miquel dels Reis de València al setembre i octubre.
Cartell del cicle 'A la llum de la lluna', de Paco Roca
Cartell del cicle 'A la llum de la lluna', de Paco Roca
GVA/PACO ROCA
Cartell del cicle 'A la llum de la lluna', de Paco Roca

La Direcció general de Cultura i Patrimoni ha presentat els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i de l'obra de teatre 'Presoners', que tindran lloc al setembre i octubre en el monestir i són algunes de les activitats programades perquè la ciutadania gaudisca d'actes culturals en espais oberts.

El cartell de 'A la llum de la lluna' ha sigut dissenyat per Paco Roca, dibuixant valencià que va obtindre el Premi Nacional del Còmic l'any 2008 amb 'Arrugues' i, més recentment, el premi Eisner 2020 per 'La casa'.

Precisament, Paco Roca participa en la primera actuació juntament amb Seguridad Social en un espectacle anomenat 'Cançons dibuixades', en el qual el grup valencià interpreta cançons que són il·lustrades pel dibuixant. Açò serà el 25 de setembre, nit en la qual també actua Kiko Veneno. El 2 d'octubre ho farà Zenet, el 16 d'octubre, Sole Giménez i el 23 d'octubre, Mireia Vives i Borja Penalba.

També s'ha donat a conéixer el cartell de l'espectacle 'Presoners', sobre una obra de teatre produïda per la Generalitat que realitza Albena Teatre, en la qual es reflecteix la importància de les cartes que escrivien les persones privades de llibertat durant la repressió franquista.

La direcció és de Carles Alberola; els textos de Pasqual Alapont, Sònia Alejo, Chema Cardeña, Patrícia Pardo, Rodolf Sirera i Begoña Tena, i la interpretació de Maria Caballero, Enric Juezas, Águeda Llorca, Miguel Ángel Rom, Imma Sancho, Bruno Tamarit i Merce Tienda. El cartell és obra d'Assad Kassab.

A principi de setembre es presentaran amb detall els espectacles i es comunicarà la informació per a l'adquisició d'entrades i horaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento