Comunitat Valenciana

Sant Nicolau amplia la seua oferta cultural amb una visita guiada nocturna els dijous

  • Es portaran a terme a les 22.30 hores a partir del pròxim 30 de juliol i per a participar cal reservar plaça.
PARRÒQUIA-MUSEU DE SANT NICOLÁS DE VALÈNCIA
PARRÒQUIA-MUSEU DE SANT NICOLÁS DE VALÈNCIA
PARROQUIA SAN NICOLÁS
PARRÒQUIA-MUSEU DE SANT NICOLÁS DE VALÈNCIA

Sant Nicolau ha ampliant la seua oferta cultural amb una visita nocturna cada dijous a les 22.30 hores a partir del pròxim 30 de juliol, que permetrà a grups reduïts, de màxim 15 persones, tal com marca la normativa actual, poder contemplar l'anomenada 'Capella Sixtina valenciana' a porta tancada.

El recorregut començarà en l'exterior del temple amb una explicació de les façanes gòtica i neogòtica per a després accedir a la parròquia, a l'Aula Capitular, l'únic espai que es conserva plenament gòtic, del segle XV.

Allí, el visitant descobrirà valuoses obres del renaixement com 'La última cena', de Juan de Juanes o del barroc de Jacinto de Espinosa i Pedro de Orrente.

La resta de l'experiència tindrà lloc en la nau central de Sant Nicolau, en la qual pas a pas es mostraran les pintures i els secrets d'un dels llocs més singulars i antics de València.

Únicament es podrà accedir a la visita amb reserva prèvia i el recorregut es farà de forma unidireccional i mantenint la distància de seguretat, acompanyat per un guia especialitzat en tot moment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento