Comunitat Valenciana

Tres rescatats i dos ferits en l'incendi d'un seté pis a Alacant

Efectius del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) han extingit aquest divendres l'incendi que ha calcinat el saló d'un seté pis en un edifici del carrer Britània, en la platja de Sant Joan. De les flames s'ha donat avís a les 13.00 hores.
La vivenda afectada per les flames.
La vivenda afectada per les flames.
EUROPA PRESS
La vivenda afectada per les flames.

Segons han explicat fonts de la Regidoria de Seguretat, ha sigut necessari rescatar tres persones de les vivendes contigües i superiors, i han resultat ferides lleus dos persones: una per inhalació de fum i una altra, un bomber, per un colp de calor que ha obligat el seu trasllat a un centre sanitari.

Els bombers han intervingut per l'exterior per a rescatar i evacuar tres persones de les vivendes contigües i superiors a l'incendi, i un altre equip de bombers, per l'interior, amb diverses línies d'aigua per a sufocar les flames.

L'incendi es va declarar per causes que es desconeixen, i la vivenda ha quedat parcialment afectada, amb el saló totalment calcinat i la resta de la vivenda afectada per fum.

Les tasques d'extinció es van allargar més d'una hora i mitja, i una vegada extingit s'ha procedit a realitzar les tasques de sanejament de la zona afectada i de ventilació amb els grups de pressió positiva. La vivenda ha quedat precintada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento