Comunitat Valenciana

La Policia Local denuncia 280 persones per no portar mascareta en La Marina de València l'última setmana

La Policia Local de València ha denunciat 282 persones per no portar mascareta en La Marina durant l'última setmana, des del 16 al 23 de juliol, la qual cosa suposa al voltant del 40 per cent del total de sancions -698- que ha imposat en la ciutat en el mateix període.
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València

La Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) i agents de la 7ª Unitat de Districte Marítim han realitzat durant les últimes setmanes controls i vigilàncies del recinte per a comprovar l'ús de la mascareta.

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha manifestat que les dades de sancions en La Marina revelen que existeix "un problema que no se soluciona solament policialment, sinó des de la consciència i la responsabilitat".

L'edil apunta que el consistori no descarta "mesures més dràstiques", que prefereix evitar, "perquè cada dia es fa més difícil no passar a fases més intenses de control d'activitats d'oci que estan revelant-se com un problema en la contenció del coronavirus".

Així mateix, Cano considera que aquestes xifres demostren la necessitat d'una mesura com l'obligatorietat sobre l'ús de la mascareta" i, respecte a l'alt percentatge que concentra La Marina, ha insistit que evidencien "la necessitat d'extremar les mesures de seguretat en l'oci nocturn de la ciutat".

"Hem de complir escrupolosament amb l'obligatorietat de portar la mascareta en qualsevol lloc i a qualsevol hora perquè som la barrera de contenció de la Covid-19", ha afegit el regidor de Protecció Ciutadana, que ha destacat el comportament que va tindre la ciutadania durant l'estat d'alarma per a insistir en un missatge: "No podem baixar la guàrdia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento