Comunitat Valenciana

Correus estrena dilluns 68 noves motos elèctriques a València

VALÈNCIA, 23 (EUOPA PRESS)
Motos elèctriques de Correus
Motos elèctriques de Correus
CORREOS
Motos elèctriques de Correus

Els carters de Correus en la província de València estrenaran el pròxims dilluns les 68 noves motos elèctriques que la companyia ha adquirit i que compten a més amb un dispositiu de geoposicionament i un baül de capacitat de 180 litres, la qual cosa permetrà ser "més eficient" en l'entrega de paqueteria, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Es tracta de 68 noves motos elèctriques del model Rieju Nuuk Cargo, amb motor Bosch de 8.5 kW, i amb una autonomia de més de 100 quilòmetres gràcies a les seues bateria d'Ió-liti de 4,8 kWh.

Fins ara Correus ja disposava de 300 motocicletes elèctriques i amb les incorporació d'aquestes 600 noves unitats la companyia se situa com a empresa "pionera" a nivell nacional en l'ús de vehicles zero emissions, segons les mateixes fonts.

L'adquisició de motocicletes elèctriques a més de permetre alinear-se amb les polítiques mediambientals europees, des d'un punt de vista operatiu garantiria la prestació del servici en els nuclis urbans de tot el territori nacional, atorgant a Correus un "avantatge competitiu davant d'altres empreses de repartiment", han destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento