Comunitat Valenciana

El xef Ricard Camarena es tornarà a pujar enguany als escenaris de Mediterrània Gastrónoma

Ricard Camarena es tornarà a pujar enguany als escenaris de Mediterrània Gastrónoma, que se celebrarà del 8 al 10 de novembre en Fira València. Serà un any especial i diferent, per açò els protagonistes del panorama gastronòmic, especialment de la Comunitat Valenciana, no han volgut perdre-li-ho, ha informat l'organització en un comunicat.
El cuiner valencià Ricard Camarena
El cuiner valencià Ricard Camarena
REMITIDA OFICINA DE PRENSA DE RI
El cuiner valencià Ricard Camarena

Camarena, dos Estreles Michelín i tres Sols Repsol, és un dels cuiners més avantguardistes i, al mateix temps, està identificat plenament amb la seua terra. "És el cuiner per excel·lència de l'horta valenciana", ha afirmat Cuchita Lluch, presidenta executiva de Mediterrània Gastrónoma.

El 2019 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia, una distinció que dona l'Acadèmia Nacional de la Gastronomia. El mateix any també va obrir la Cuina Central-L'Espai Exquisit davant un auditori al complet.

El 2017, el restaurant que porta el seu nom va ser guardonat amb el premi a Millor Restaurant de Cuina Creativa 'Salsa de Chiles' i va ocupar l'11ª posició mundial de l''Smart Green Guide'. També ha rebut el premi al Millor Cuiner Internacional 2019 per Identità Golose, la principal organització gastronòmica d'Itàlia.

A més del restaurant gastronòmic situat en Bombes Gens Centre d'Art, l''Univers Camarena' ho componen Canalla Bistró, amb restaurants a València i Madrid; Central Bar, la barra amb producte 'quilòmetre 0' que té en el Mercat Central de València; Habitual, la proposta gastronòmica més moderna, vibrant i Mediterrània, situada en el Mercat de Colón, on també gestiona La Cambra, l'espai d'esdeveniments molt especial en la primera planta d'aquest mercat; i 'Cokaloca', una proposta gastronòmica que es mou entre la pizza i la coca.

El cuiner valencià compartirà de nou escenari amb un cuiner estranger que encara no pot desvetlar-se i que s'anunciarà en poques setmanes. D'aquesta manera, Ricard Camarena s'uneix a Quique Dacosta, qui ja va confirmar la seua participació en Mediterrània Gastrónoma 2020.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento