Comunitat Valenciana

Compromís defèn la readaptació del pacte del Botànic i espera una reunió per a revisar-ho en 15 dies

La vicepresidenta portaveu de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha defès la "readaptació" del pacte del Botànic, el govern valencià compartit amb PSPV i Unides Podem, i ha confiat que la revisió entre les tres parts serà "imminent", en els pròxims 15 dies.
Els coportavoces de Compromís Mónica Oltra, Joan Ribó, Àgueda Micó
Els coportavoces de Compromís Mónica Oltra, Joan Ribó, Àgueda Micó
COMPROMÍS
Els coportavoces de Compromís Mónica Oltra, Joan Ribó, Àgueda Micó

En aquesta reunió, la coalició presentarà el document 'Les persones primer' amb les seues receptes i prioritats polítiques per a l'eixida del coronavirus. Oltra ho ha presentat aquest dijous juntament amb la resta de coportaveus de Compromís -l'alcalde de València, Joan Ribó, i Àgueda Micó- en el Jardí Botànic on es va segellar el primer acord de govern el 2015.

La intenció de Compromís és portar les seues propostes a la comissió de seguiment del Botànic II perquè es reincorpore a la readaptació del pacte. És un document pensat perquè tots els grups de l'oposició incorporen mesures.

Es tracta d'un document amb accions a aplicar en diverses administracions a partir de quatre eixos: reconstrucció econòmica, enfortiment social, transició ecològica "imparable" i cogovernança, democràcia, Europa i agenda valenciana. Compromís considera que han de servir per a adaptar els objectius del Botànic II que es van firmar l'any passat a Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento