Comunitat Valenciana

Llanos (Vox) atribueix la denúncia per una caixa B a València a l'"interés de molts" que no es presente a primàries

El president de Vox València, José María Llanos, ha atribuït aquest dijous la denúncia per la qual la Fiscalia Provincial ha obert una investigació per una presumpta 'caixa B' en el partit a l'"interés de molts, alguns de dins i prou de fora" de Vox al fet que no es presente a les primàries. "Que abandonen tota esperança perquè això no va a ocórrer", ha recalcat.
Jose María Plans
Jose María Plans
VOX
Jose María Plans

Llanos ha tornat a negar "absolutament" la denúncia que va interposar una militant. "No hi ha hagut caixa B mai, cap finançament irregular", ha afirmat als periodistes abans d'un minut de silenci per la mort d'un home valencià presumptament a les mans de la seua parella.

La denúncia va donar lloc a unes diligències que s'assumirà Anticorrupció. Una d'eixes suposades irregularitats denunciades faria referència al fet que algunes quotes dels afiliats no s'enviaven a Madrid, sinó que es 'distreien' xicotetes quantitats per a despeses a València. També s'al·ludia a ingressos de diners de procedència desconeguda.

Després de tindre coneixement de la investigació de Fiscalia i del Comité Nacional de Garanties de Vox, el titular del partit a València ha assegurat que és una "qüestió normal i el que es fa sempre quan es planteja una denúncia i té repercussió pública, lògicament".

Les quotes de Vox, ha subratllat, es paguen a la direcció nacional i el compte de cada província està "interrelacionat". "No toquem ni un sol cèntim", ha asseverat, remarcant que és competència del tresorer i no seua i que el compte es tramita en el BBVA del carrer Alcalá de Madrid.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento