Comunitat Valenciana

Imelsa.- El testimoniatge de Beneyto s'ajorna en oposar-se el fiscal a la videoconferència autoritzada per la jutgessa

El testimoniatge de l'exregidora de Cultura en l'Ajuntament de València Mayrén Beneyto en el cas Imelsa ha quedat ajornat en oposar-se el fiscal a prendre-li declaració per videoconferència, tal com li havia autoritzat la jutgessa instructora. Segons ha pogut saber Europa Press, s'ha intentat que la testimoni acudira al jutjat però no ha sigut possible, així que se li haurà de tornar a citar.
Mayren Beneyto en imatge d'arxiu
Mayren Beneyto en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Mayren Beneyto en imatge d'arxiu

Beneyto havia de comparéixer aquest dimecres, en qualitat de testimoni i a través de videoconferència -tal com se li va permetre-, en el Jutjat d'Instrucció número 18 de València per una de les peces del cas Imelsa.

En concret, a Beneyto se li va citar pel contracte per al Blibliobus de l'Ajuntament de València. Suposadament va haver-hi fraccionament de contractes des del consistori a favor de l'empresa Thematica.

En el moment de prendre-li declaració, l'exedil es trobava en el despatx del seu advocat per a fer una videoconferència. No obstant açò, el fiscal s'ha oposat i ha reclamat que acudira a l'òrgan judicial en entendre que no hi havia cap motiu perquè no es fera així. No obstant açò, no ha sigut possible i el testimoniatge es registrarà en una altra data que està per determinar.

Per a aquest dimecres també estava previst que acudira al jutjat, en la mateixa condició de testimoni, l'expresident del PP provincial de València i diputat nacional Vicente Betoret, però el seu testimoniatge s'ha ajornat també per un viatge que tenia reservat prèviament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento