El port de València i la Generalitat impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària

L'Autoritat Portuària de València (APV), per mitjà de la Fundació Valenciaport i en col·laboració amb la Generalitat, ha engegat el projecte "FP Dual - Immersió Portuària", una iniciativa pionera en el sector en la qual participen les empreses del clúster i instituts d'educació secundària amb l'objectiu principal d'ajustar la formació de manera que responga les necessitats laborals reals de les empreses del sector i facilite la inserció laboral dels joves.
Vista aèria del Port de València
Vista aèria del Port de València
APV

Segons ha informat l'autoritat portuària, gràcies a aquest projecte es formarà als estudiants dels Graus Superiors de Comerç Internacional i de Transport i Logística com a gestors d'empreses transitàries i consignatàries.

A aquests alumnes se'ls oferirà, a més, un contracte en pràctiques amb una remuneració de 800 euros al mes durant els quatre mesos de formació dual.

Els estudiants rebran un total de 3.000 hores de formació repartides de la següent manera: 2.000 hores en l'institut, 400 hores FCT (Formació en Centres de Treball), 200 hores d'Immersió Portuària, que s'impartiran en les instal·lacions de la Fundació Valenciaport i 400 hores de pràctiques en les empreses del sector.

Els centres formatius que començaran implantant, a partir del pròxim mes de setembre, aquesta iniciativa són Luis Suñer Sanchís, Pere Boïl i l'Institut d'Educació Secundària d'Abastos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento