Renfe reforça els AVE Madrid-València amb dos trens per sentit i restableix el València-Sevilla

  • L'empresa està adaptant els seus serveis a l'evolució de la demanda des de la fi de l'estat d'alarma.
AVE, estació Joaquín Sorolla.
AVE, estació Joaquín Sorolla.
EUROPA PRESS

Renfe augmenta la programació de trens amb dos servicis AVE diaris per sentit entre Madrid i València a partir d'aquest dimecres, 15 de juliol. També restableix l'AVE València-Sevilla amb un tren per sentit des d'aquest cap de setmana.

Des de Madrid, els dos nous AVE amb destinació a l'estació València Joaquín Sorolla ixen a les 11.55 i a les 18.40 hores. De tornada, els dos cap a Madrid Puerta d'Atocha parteixen de València a les 10.40 i a les 16.15. Aquesta oferta suposa un increment diari de 1.400 places entre les dues ciutats.

Amb la recuperació progressiva de l'oferta, Renfe restableix a partir del cap de setmana el servici del tren AVE València-Sevilla, amb fins el 600 places diàries entre les dues ciutats. Les eixides estan previstes des de València a les 8.07 hores i de Sevilla a les 18.25.

En concret, aquest divendres 17 comença a circular el tren amb eixida de la ciutat sevillana a les 18.25 (diari excepte dissabtes). L'endemà, el dissabte 18, arriba la primera eixida de la capital valenciana a les 8.07h (diari excepte diumenge).

Es tracta d'una adaptació de trens a l'evolució de la demanda des de la fi de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així el servici en les relacions i horaris amb major demanda, destaca en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento