Comunitat Valenciana

Bonig, sobre que Oltra actue en la residència d'Alcoi: "Busca un titular per a tapar la seua responsabitat"

  • La presidenta del PPCV li ha recordat que en residències públiques també "hi ha hagut problemes de gestió".
  • Afirma que hauria d'"asseure's amb el sector, amb Aerte, que s'han sentit abandonats, i establir protocols clars".
La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, intervé durant una sessió de control al Consell
La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, intervé durant una sessió de control al Consell
Rober Solsona - Europa Press
La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, intervé durant una sessió de control al Consell

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha qüestionat que la consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, actue en unes residències, plantejant la reversió de la d'Alcoi, i no en altres com les de Borriana o Morella. Al seu juí, la vicepresidenta del Consell busca "un titular per a amagar i tapar la seua responsabilitat" en la gestió d'aquests centres durant la pandèmia.

En roda de premsa, la dirigent 'popular' ha qualificat d'"improvisació, gravetat i temeritat" l'actuació d'Oltra i li ha recordat que en residències públiques com la de Borriana també "hi ha hagut problemes de gestió" durant la crisi. "I la de Morella, la va a revertir?", ha preguntat.

Al seu juí, allò que hauria de fer la vicepresidenta, juntament amb el president i la consellera de Sanitat, seria "asseure's amb el sector, amb Aerte, que s'han sentit abandonats, i establir protocols clars, millorar les condicions del personal i crear grups de coordinació sociosanitària perquè en la pandèmia ha fallat eixa coordinació entre les residències i els centres d'atenció primària i hospitals".

"Han de resoldre les errades que hi ha hagut perquè no es tornen a repetir", ha incidit Bonig, qui ha reiterat que aquest és un problema de gestió sanitària i social i de "sectarisme brutal" i ha subratllat que la reversió de la Ribera ha sigut "un desastre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento