Les lleis de l'oferta i la demanda

Escena del montaje 'Las chicas de las tres y media Floppies’
Escena del montaje 'Las chicas de las tres y media Floppies’
20MINUTOS.ES
Escena del montaje 'Las chicas de las tres y media Floppies’

Dones, mares i prostitutes. La seva lluita en un món que les ha marcades forma part de l'acció central de Las chicas de las tres y media Floppies, en cartell a la sala alternativa Nau Ivanow des d'aquesta nit i escrita per Luis Enrique Gutiérrez Ortiz.

Les dues protagonistes tracten de curar-se les ferides de la vida, intentant creure en alguna cosa i pensant que paga la pena arribar fins a on es troben per tenir una família i una feina que hauria de normalitzar-se.

La prostitució és una realitat per a milions de dones del món, també a Catalunya, que no para de donar notícies d'actualitat i de debat sobre la seva legalització o sobre les màfies que hi operen.

S'afegeix a aquest corrent de generació d'opinió aquest espectacle que dirigeix Mercè Vila Godoy i amb les actrius Neus Bernaus i Maria Ribera. La lluita d'aquestes dues dones és la d'un món mancat d'oportunitats.

L'autor del muntatge, nascut a Mèxic l'any 1968, és conegut com a dramaturg amb el nom de LEGOM. Ha estat guardonat al seu país amb el Premio Nacional de Dramaturgia Manuel Herrera.

Entre les seves obres, a banda d'aquesta, escrita l'any 2005, hi figuren Diatriba rústica para faraones muertos (2005); De bestias criaturas y perras (2004), Civilización (2007) i Sensacional de maricones, també del passat 2007.

*Nau Ivanow. C/Hondures, 28. Avui a les 21.00 hores. Preu: 18 euros.Més informació al web: www.nauivanow.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento