Comunitat Valenciana

La Generalitat ofereix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Vehicle d'Ocasió i Dia Màgic By Fimi

La Generalitat posa en funcionament a partir del divendres 10 i fins al diumenge 12 servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a la Fira del Vehicle Selecció Ocasió i Dia Màgic By Fimi, que tracta sobre Comunió i Cerimònies, segons ha informat la Generalitat.
METROVALENCIA
METROVALENCIA
GVA
METROVALENCIA

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia de Metrovalencia circularà divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts i, dissabte i diumenge entre 30 i 40 minuts, sempre entre les 6.00 i les 22 hores.

El dia 10, el primer comboi eixirà des de Doctor Lluch a les 6.10 hores. L'últim des d'aquesta estació serà a les 21.30 h. Des de Fira, el primer serà a les 7.04 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores.

Dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 h i l'últim a les 21.30 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 h i l'últim a les 22.19 hores.

Per la seua banda, diumenge, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i l'últim a les 21.30 hores, mentre que des de Fira, la primera ho farà a les 8.15 hores i l'última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento