10 locals d’oci nocturn de Badalona tancaran per manca de llicències

10 locals d’oci nocturn de Badalona tancaran per manca de llicències

  • Propietaris i asidus als bars es van manifestar ahir a la plaça de la Vila.
  • Havien aixecat protestes dels veïns de Can Ribó.

Una desena de locals d´oci nocturn del polígon Can Ribó de Badalona han rebut notificacions de l´Ajuntament, que els insta a tancar per la «manca de llicència d´activitats», segons el consistori.

La nau on s´ubiquen els locals no té llicència d´ús

A l´octubre, els veïns de Canyadó es van manifestar pels actes d´incivisme als carrers els matins del cap de setmana i protagonitzats per joves que sortien de festa a Can Ribó.

Aquesta protesta és la que hauria portat a l´Ajuntament a tancar  els locals, segons  Luís Rodríguez, de 21 anys, client dels locals. Propietaris i asidus a aquests bars es van manifestar ahir a la plaça de la Vila. Per Rodríguez, el consistori s´equivoca al fer pagar als locals «actituds de terceres persones».

L´Ajuntament, ahir, rebitjava aquests arguments i insistia en què la nau on s´ubiquen els locals «no té llicència d´ús». Els afectats no tancaran el cap de setmana a l´espera de l´ordre judicia.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/431874/0/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios