Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per colpejar en l'estómac la seua parella embarassada i tirar-li llet bullint a la cara

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 41 anys que presumptament va tirar un cassó de llet bullint a la cara de la seua parella, embarassa de quatre mesos, i un dia després la va colpejar en l'estómac i el maluc. La víctima ha estat ingressada dos dies en un hospital.
Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional
POLICIA NACIONAL/ARXIU
Agents de la Policia Nacional

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una dona, embarassada de quatre mesos, havia tingut una discussió amb la seua parella i en el transcurs de la mateixa, pel que sembla, l'home la va colpejar amb patades i punyades en l'estómac i en el maluc, com també li va llevar el seu telèfon mòbil, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Els policies van esbrinar que el sospitós, el dia anterior, presumptament li va llançar a la cara un cassó de llet bullint i que dos setmanes abans li va colpejar amb un plat en el cap. La dona va haver de ser atesa de les lesions en un centre de salut.

En altres ocasions, segons les investigacions, l'home havia amenaçat amb un ganivet la seua parella, li havia llevat diners i el seu telèfon mòbil, fins a arribar a trencar-ho.

Els policies, davant aquestes circumstàncies, van sol·licitar la presència de servicis sanitaris, que després de valorar a la víctima la van traslladar a un hospital de València, on ha romàs ingressada durant dos dies.

A continuació, es van dirigir al domicili de la parella. Allí es van trobar un jove que va manifestar ser el propietari de la vivenda i que residia amb la parella. Va permetre l'entrada als agents, que van veure el sospitós tombat en un llit i un ganivet de cuina platejat en un pot damunt d'una prestatgeria, amb el qual presumptament hauria amenaçat a la víctima.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van esbrinar que feia escassos minuts la parella havia mantingut una discussió i, en el transcurs de la mateixa, presumptament l'home l'havia agredit diverses vegades. Així, van procedir a arrestar el sospitós.

La víctima, quan la van acompanyar a arreplegar les seues pertinences, va entregar als policies dos ganivets de cuina que pel que sembla havia usat la seua parella per a amenaçar-la i dos telèfons mòbils que li havia trencat.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó. Se li acusa de delictes de maltractament habitual tant físic com psíquic, lesions, i amenaces.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento