Comunitat Valenciana

El repte #RunCáncer suma 7.792€ contra el càncer i la Covid-19 després de les seues dos primeres proves

El repte #RunCáncer d'AECC València suma 7.792 euros contra el càncer i la Covid-19 després de les seues dos primeres proves, l'última d'elles aquest mes de juny, en la qual s'han recaptat 3.800 euros.
Carrera de juny del grup de Natacha López
Carrera de juny del grup de Natacha López
EVENTOS SPORTS
Carrera de juny del grup de Natacha López

La segona prova del repte virtual de #RunCáncer ha reunit a més de 500 participants, que han finalitzat i compartit la seua carrera de sis quilòmetres del 24 al 30 de juny. Gràcies als dorsals 100% solidaris adquirits s'ha recaptat un total de 3.852 euros, ha informat l'organització en un comunicat.

Aquest circuit virtual consta d'un total de quatre proves que es desenvoluparan de maig a agost, tots dos inclusivament. Aquestes carreres "virtuals" es poden fer des de qualsevol lloc i superfície al llarg dels set últims dies de cada mes, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries del moment. Els corredors van poder inscriure's al circuit complet fins a aquest 31 de maig per 16 euros 100% solidaris. Ara poden seguir participant carrera a carrera de juny a agost per 5 euros/prova.

Després dels 5K de maig i els 6K de juny, arriba la tercera prova del repte, que amb una distància de 8 quilòmetres podrà realitzar-se del 25 al 31 de juliol. Els interessats a seguir sumant podran inscriure's a partir d'aquest pròxim dilluns 6 de juliol a les 10 hores en la web de TopRun. El repte #RunCáncer es despedirà en el mes d'agost, concretament del 25 al 31, amb una carrera de 10 quilòmetres.

Els participants hauran de pujar la seua activitat -amb la distància requerida i realitzada durant els dies en qüestió- a l'aplicació Strava perquè la plataforma TopRun puga incloure'ls tant en la classificació general així com en les classificacions M40, M50 i M60. A més, tots els participants que hagen completat almenys tres de les quatre proves que componen el circuit, optaran a una classificació final del repte.

També hi haurà una classificació dels equips més nombrosos i dels més ràpids -computant els deu millors temps de cadascun d'ells-. Les classificacions poden anar consultant-se carrera a carrera en

Mostrar comentarios

Códigos Descuento