Comunitat Valenciana

Esquerra Unida estrena canal de Whatsapp per a "estrènyer" la comunicació amb la seua gent

Esquerra Unida (EUPV) ha habilitat un canal de Whatsapp, ja operatiu en el número 96 384 18 88. "Volem estrènyer la comunicació amb la nostra gent i obrir l'organització a la ciutadania", ha manifestat la seua coordinadora, la consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo.
Consell Polític Nacional d'EUPV
Consell Polític Nacional d'EUPV
EUPV
Consell Polític Nacional d'EUPV

Mitjançant aquest nou canal de comunicació, el partit d'esquerres pretén millorar la difusió del seu treball entre els seus militants i simpatitzants i el conjunt de la ciutadania valenciana.

En un comunicat, Garijo ha destacat l'objectiu de seguir avançant en la millora de les vies de comunicació d'Esquerra Unida, tant internes com a externes.

La ferramenta servirà per a agilitzar la seua relació i contacte com un recurs obert a la difusió de les propostes d'EUPV entre la societat. Se suma al de Telegram, actiu des de maig de 2018, i als perfils d'en Twitter, Facebook, Instagram i Youtube.

Per a activar el canal cal enviar un missatge de Whatsapp amb el nom i la comarca de residència. A partir d'ací, els usuaris aniran rebent informació sobre les campanyes, les notes i continguts de premsa o l'activitat política a nivell institucional i de mobilització en l'àmbit social.

Esquerra Unida està en ple procés per a actualitzar la seua pàgina web, 'eupv.org', a fi de millorar la interacció dels usuaris i estructurar de forma més eficient la informació que ofereix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento