Geekshubs, primer partner tecnològic que s'instal·la en Llançadora

GeeksHubs, empresa especialitzada a formar a professionals IT (tecnologies de la informació i la comunicació) i en el reclutament de talent, serà el primer partner tecnològic que s'instal·le en La Marina d'empreses dins de la iniciativa Llançadora Space, segons ha informat la incubadora i acceleradora de startups inciativa de Juan Roig.
Firma de l'acord entre Llançadora i GeeksHubs
Firma de l'acord entre Llançadora i GeeksHubs
LANZADERA

La firma valenciana oferirà suport als emprenedors incubats i accelerats en Llançadora dins del camp del desenvolupament i la consultoria de programari. Llançadora Space acull empreses dels sectors de l'emprenedoria, la inversió i la tecnologia que puguen aportar valor i oportunitats de negoci a les startups que estan sent impulsades per l'acceleradora i que ajuden a fer créixer l'ecosistema emprenedor de Marina d'empreses.

En l'actualitat, ja existeixen altres partners tecnològics que donen suport de forma remota com Amazon Web Services, Stripe i Hubspot. L'acceleradora serà l'encarregada de prescriure als emprenedors que es troben participant en qualsevol de les fases del programa Llançadora, sense que supose una obligació la utilització dels servicis tecnològics que presta GeeksHubs.

En concret, GeeksHubs donarà suport gratuït als emprenedors de les fases Start i Traction del programa Llançadora amb la tecnologia necessària per al desenvolupament de plataformes, ja siguen marketplaces, i-commerces o altres tipologies des de les quals les startups puguen vendre els seus productes o prestar els seus servicis.

D'altra banda, la firma valenciana realitzarà per a les startups de les fases Growth i Scale Up accions de consultoria preliminar i diagnòstic de problemes de programari de manera gratuïta, podent tancar amb elles treballs específics.

Addicionalment, GeeksHubs oferirà a les startups incubades i accelerades els seus servicis de reclutament de personal tècnic qualificat i col·laborarà amb Llançadora en la impartició de tallers, cursos i píndoles formatives per als usuaris de Marina d'empreses sobre matèries de la seua especialitat com el desenvolupament de programari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento