Localitzen 33 persones després d'arribar en tres pasteres a Alacant, Guardamar i Oriola

  • Tots presenten un bon estat de salut, encara que un d'ells ha sigut traslladat a un centre sanitari.
La suposada pastera amb la qual han arribat a terra 13 persones en la zona de l'Albufereta.
La suposada pastera amb la qual han arribat a terra 13 persones en la zona de l'Albufereta.
EUROPA PRESS

De les 33 persones localitzades en diversos punts del litoral alacantí aquest dilluns després d'arribar a bord de tres pasteres, 32 han al·legat ser algerians i un ha dit ser natural de Palestina. Tots presenten bon estat de salut. Solament u ha precisat ser atés per a curar-li adequadament una ferida suturada, segons han informat a Europa Press fonts de Guàrdia Civil, Policia Nacional i Creu Roja Alacant.

La primera embarcació ha sigut localitzada sobre les 06.50 hores a la deriva en la zona de la platja de la Serra Grossa i finalment ha arribat al carrer Sol Naixent, en la zona de l'Albufereta. En total, han sigut localitzades i ateses 17 persones.

Una segona embarcació, amb huit persones, ha sigut localitzada les 07.05 hores en la zona de Moncayo a Guardamar del Segura i els seus ocupants traslladats fins a la caserna de la Guàrdia Civil de Torrevella.

Igualment, s'ha localitzat huit persones més a Cap Roig a Oriola Costa, entorn de les 10.00 hores, i també derivats a Torrevella.

D'aquestes 16 persones, 15 diuen algerians i u, palestí. Tots presenten un bon estat de salut, encara que un d'ells ha sigut traslladat a un centre sanitari per a curar una ferida suturada que presenta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento