Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Finalitza el brot de Covid-19 en la residència Sant Joan Baptista de Morella

La Conselleria de Sanitat ha informat aquest dijous que s'ha donat per finalitzat el brot de Covid-19 en la Residència Sant Joan Baptista de Morella. Així, actualment no hi ha pacients actius en aquest centre, segons ha assenyalat l'Ajuntament en un comunicat.
Morella
Morella
AYUNTAMIENTO DE MORELLA
Morella

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut agrair el treball i l'esforç del personal sanitari "en aquests dies tan difícils que han passat", així com "tindre en el record totes les víctimes d'aquest virus". L'edil ha comentat que "la fi del brot de la residència és una molt bona notícia, una notícia anhelada".

"Ara hem de continuar, sense baixar la guàrdia, cuidant-nos, perquè l'enemic segueix estant ací", ha afegit el primer edil.

D'aquesta manera, com va informar aquest dimecres la Conselleria de Sanitat, hi ha diferents centres amb casos positius en tota la Comunitat Valenciana, però cap en la província de Castelló. D'aquesta manera, en la Residència Sant Joan Baptista de Morella, la Conselleria de Sanitat dona per finalitzades les mesures excepcionals de vigilància activa de control sanitari (G2) i passa a vigilància de control sanitari grau zero (G0).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento