Cadenats rebentats... per la policia

  • Per ara, s'han organitzat tres jornades de campanya.
  • En tres dies la Guàrdia Urbana ha retirat 110 immobilitzadors de bicicletes i motos.
En tres dies la Guàrdia Urbana ha retirat prop de 110 immobilitzadors de bicicletes i motos. Rodes abandonades, estructures de bicis ja inservibles i cadenats... piles d'immobilitzadors de tots tipus que ja no guarden res. Són més d'un centenar de peces retirades un cop al mes per  una patrulla de la Urbana juntament amb una brigada de neteja.

Cal una operació específica per tal que els empleats de BCNeta puguin rebentar amb tenalles o bé amb una mola les cadenes abandonades. Prèviament, els agents fotografien amb una PDA l'objecte a retirar i confirmen que ja és un desperfecte abandonat.

Per ara, s'han organitzat tres jornades de campanya específica de retirada de ferralla encadenada, una al mes. Es va iniciar al barri de Fort Pienc i ahir va arribar a la Plaça Catalunya. Les dues primeres batudes van servir per retirar 80 immobilitzadors, vuit rodes i cinc carretons. Ahir, se'n van retirar una trentena.

«Són objectes que no necessiten expedient», explicava ahir a 20 minutos l'intendent de la Guàrdia Urbana Sergi Amposta. Per a les motos i bicis abandonades en bon estat sí que en cal un. Escales i carretons també es troben a les llistes d'objectes a retirar per la Urbana, però en cas que pertanyin a una persona sense sostre no es llencen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento