Comunitat Valenciana

Un camió col·lisiona amb un pal del TRAM en platja de Sant Joan i talla el servei amb El Campello

Un camió ha col·lisionat amb un pal de la catenària del TRAM d'Alacant entre Camp de golf i Carabiners, en la platja de Sant Joan a Alacant. Així, la catenària s'ha desprès i s'ha tallat la circulació des de i cap al Campello.
La catenària afectada en la zona de platja de Sant Joan.
La catenària afectada en la zona de platja de Sant Joan.
AYTO ALICANTE
La catenària afectada en la zona de platja de Sant Joan.

Segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), aquest dimarts a Europa Press, l'accident s'ha registrat sobre les 11.30 hores

L'empresa pública de transport ha indicat que es procedirà a substituir tota l'estesa de la via 1, en ser més ràpid que reparar els danys.

El succés ha suspès la circulació de L1 i L3 entre Estels i El Campello. La reparació de la catenària es perllongarà, almenys, fins demà dimecres al migdia.

Per a atendre la demanda de viatgers, s'ha procedit a establir un servei d'autobus directe entre El Campello i Estels.

S'estan emetent missatges de fonía i en els panells de cada baixador d'aquesta interrupció i s'està reorganitzant el servei de maquinistes per a mantindre el funcionament normal de L2, L4 i L5 així com el servei de L1 des del Campello a Benidorm.

Així mateix, s'ha sol·licitat al director del TRAM el reforç del servei de les línies 21 i 24 del bus urbà entre el centre d'Alacant, platja de Sant Joan i el Campello.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento