Comunitat Valenciana

Russafa Fashion Week torna aquest dimarts amb el 75% de l'aforament i quasi 3.000 persones inscrites

Russafa Fashion Week torna des d'aquest dimarts i fins al 25 de juny amb una nova edició marcada per la situació extraordinària i les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels clients davant la Covid-19. L'aforament serà del 75% i ja hi ha quasi 3.000 persones inscrites.

En tot aquest període de quarantena, la pionera de les pop-ups valencianes havia d'haver celebrat fins a tres edicions, raó per la qual aquesta pròxima entrega englobarà dos d'elles i deixarà la tercera per a després de l'estiu, segons ha informat l'organització en un comunicat.

D'aquesta manera, el local de 1000 m2 situat en el número 30 del carrer Borriana veurà reduït el seu aforament en un 75% per a garantir la distància de seguretat entre els clients, la qual cosa permetrà l'entrada al recinte de fins a 190 persones.

A més de les mesures habituals -mascaretes, gels desinfectants-, els assistents hauran de concertar cita amb antelació i s'habilitaran diversos provadors individuals, als quals cada persona podrà accedir amb un nombre limitat de peces que seran netejades després del seu ús. De moment, ja hi ha prop de 3.000 persones inscrites i per a aquest dimarts l'aforament està pràcticament complet.

La tornada de Russafa Fashion Week coincidirà amb l'octau aniversari de la seua creació -juny de 2012- i la consolidació d'una cita que frega les 40 edicions i ha sumat més de 200.000 visitants en les seues convocatòries més recents.

Dins del catàleg de firmes que podran trobar-se des de demà mateix estan, entre unes altres, Sita Murt, Duuo, SKFK o O'Neal, sense oblidar un element característic de la pop-up que tampoc faltarà en aquesta ocasió: la terrassa amb degustació de cervesa, adaptada igualment a les condicions establides per Sanitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento