L'Ajuntament de València suspén la Nit de Sant Joan per la pandèmia: "És el més prudent"

  • El consistori prepara un dispositiu especial de la Policia Local per a evitar les fogueres en les platges de la ciutat.
Imatge d'una Nit de Sant Joan.
Imatge d'una Nit de Sant Joan.
EUROPA PRESS

L'Ajuntament de València ha decidit suspendre enguany la celebració de la Nit de Sant Joan en les platges de la ciutat davant la pandèmia de la Covid-19, com ha anunciat aquest divendres el vicealcalde i portaveu del Govern municipal, Sergi Campillo. Ha explicat que aquesta mesura s'ha adoptat en la Comissió de Seguiment de la Covid-19 que ha tingut lloc en el consistori i ha destacat que és l'opció "més prudent" davant l'actual crisi sanitària.

Campillo s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa posterior a aquesta comissió i a la Junta de Govern Local celebrada també aquesta jornada. "Era el més prudent enguany", ha afirmat l'edil, perquè es tracta d'una celebració que podria ser massiva" i que "s'han suspés les Falles, previstes per a juliol, i altres festes" de la ciutat.

Així mateix, el responsable municipal ha assenyalat que des de la Regidoria de Protecció Ciutadana es treballa en la preparació d'"un dispositiu especial de Policia Local" per a assegurar que no es produeix per Sant Joan cap foguera ni celebració en les platges de la capital valenciana.

Sergi Campillo ha agregat que a aquest operatiu se sumarà un "xicotet" dispositiu de neteja previst "per si hi ha algun despistat". La vigilància s'aplicarà en totes les platges de València però especialment en les urbanes, en la zona nord, atés que en la zona sud està sempre prohibida la celebració de Sant Joan per trobar-se pròximes o dins del parc natural de l'Albufera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento