Coronavirus.- El centre comercial El Saler de València tindrà un segell de bones pràctiques

El centre comercial El Saler de València ha arribat a un acord amb Aenor per a obtindre la certificació dels seus protocols davant de la Covid-19. Una vegada superada l'auditoria, disposarà del segell que avala les seues bones pràctiques en la gestió del coronavirus.
Desinfecció en Centre Comercial El Saler
Desinfecció en Centre Comercial El Saler
CC EL SALER

L'acord coincideix amb la primera setmana de la reactivació total de l'activitat comercial, en l'inici de la fase 2 de desescalada. Malgrat les limitacions d'aforament del 30%, continua "molt positiva" en el centre comercial, tant en nombre de visitants com en el comportament "exemplar" dels clients a l'hora de respectar les normes de seguretat i higiene.

"La societat ha pres consciència del que hem viscut; les expectatives són molt bones i estem desitjant que a poc a poc tot torne a la normalitat", subratlla en un comunicat la gerent, Isabel Picazo, per a garantir una experiència de compra en un entorn "cent per cent segur".

El centre comercial El Saler ha implantat plans per a maximitzar la seguretat durant l'estat d'alarma. Inclouen la higienització "extrema" d'instal·lacions, amb una desinfecció del centre i neteja regular en zones comunes i superfícies de contacte a les quals accedeixen els clients de forma majoritària.

També ha reforçat el nombre de dispensadors de gel, la desinfecció amb motxilles polvoritzadores i kits de desinfecció en entrades, ascensors, escales mecàniques i condícies i les màquines d'higienització i purificació de l'aire i catifes desinfectants en els accessos.

Altres mesures són de distanciament, a través de mampares en llocs d'informació i atenció al públic, a més de cartelleria i vinils informatius, adaptació dels sistemes de control d'aforaments en els accessos connectats al lloc permanent de seguretat i en constant coordinació amb la gerència, reforç de personal de seguretat per a millorar els fluxos de circulació en la galeria i les entrades del centre i tancament temporal de zones infantils i àrees de descans.

S'ha disposat material de protecció com mascaretes i guants per a clients i empleats en cas d'emergència o pèrdua. Els materials de neteja i equips de protecció individual es rebutgen de forma segura després de cada ús.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento