Coronavirus.- Ajornat el Festival Cabanyal Íntim al 2021

L'organització del Festival Cabanyal Íntim ha pres "la difícil decisió" de suspendre la desena edició del certamen d'enguany a causa de la crisi de la Covid-19 i traslladar-la al pròxim any 2021.

"Després de valorar diverses dates en el calendari i a causa de la incerta situació que encara vivim i que, pel que sembla, se'n va a allargar i davant la impossibilitat de realitzar el festival com ens agradaria, prioritzant l'íntim i la proximitat, decidim allò més apropiat i assenyat", expliquen els responsables de la cita cultural en un comunicat.

D'altra banda, avancen que estan preparant la iniciativa 'Íntims en pausa', "en agraïment a la fidelitat del públic i per a mantindre viva la llum del festival". Serà a principis de setembre i consistirà en unes trobades escèniques que es desenvoluparan en el Teatre El Musical i La Mutant.

És una idea, apunten, que encara "està en el forn" i que haurà d'adaptar-se a les regulacions exigides en eixe moment, però que servirà, entre altres coses, per a exorcitzar al dimoni pandàmic a través de l'art i les trobades creatives.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento