Coronavirus.- L'empresa de les hamaques de platja de València reobri amb obertura escalonada de llocs i sense matalafs

L'empresa Mar y Sombra, encarregada des de fa 27 anys de la gestió dels servicis d'hamaques i ombrel·les de platja a València, reprèn aquest dissabte la seua activitat amb obertura escalonada de llocs, sense matalafs i el lema 'Con toda seguridad. Cero agobios' i mesures de seguretat per als clients.
Dos persones es fan un selfie en la Platja de la Malvarrosa, amb bandera verda durant el primer dia de la Fase 2
Dos persones es fan un selfie en la Platja de la Malvarrosa, amb bandera verda durant el primer dia de la Fase 2
Rober Solsona - Europa Press

La companyia repeteix el lema de 'Déjate MiMar', però ho fa sota una nova perspectiva instant a gaudir de la platja 'Con toda seguridad. Cero agobios', per a demostrar que, si es compleixen amb totes les directrius de seguretat, "és possible experimentar el plaer que ofereix el litoral valencià d'una manera plena i alliberadora".

Entre les mesures, en principi no obrirà tots els llocs "per a d'aquesta manera no només comprovar la resposta dels ciutadans sinó per a establir el protocol de seguretat d'una manera escalonada".

Els enclavaments que estaran disponibles a partir d'aquest dissabte seran el lloc 2 (enfront del restaurant Gabbeach), lloc 3 (enfront de l'Ale Hop), el lloc 5 ( en l'Hotel Les Arenes), el lloc 10 (en la plaça dels dofins) i el lloc 14 (enfront del restaurant La Alegría de la Huerta) i establirà una distància entre les ombrel·les de 5 metres, "de manera que pràcticament es convertisquen en zones privades".

A l'inici de la jornada es netejaran i desinfectaran les hamaques, i cada vegada que es produïsca un canvi de client. També s'estableix la norma que les hamaques no podran moure's del lloc assignat per a garantir les distàncies i no tindran matalaf, per la qual cosa es recomana als usuaris que ho porten.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento