Comunitat Valenciana

La candidatura de Pilar Lima proposa comarcalitzar Podem i un Observatori de Despatriarcalització

La candidatura liderada per Pilar Lima per a dirigir Podem a la Comunitat Valenciana (Un Podem Amb Tu) proposa comarcalitzar la formació donant més poder a les bases, així com la creació d'un Observatori per a la Despatriarcalització per a identificar situacions "de com el patriarcat impregna l'organització" i donar fórmules per a superar-ho.
La diputada de Unides Podem Pilar Lima
La diputada de Unides Podem Pilar Lima
UNIDES PODEM
La diputada de Unides Podem Pilar Lima

Després de diverses setmanes realitzant trobades amb representants i càrrecs orgànics al llarg de tot el territori valencià, la candidatura ha materialitzat les seues segones Jornades de Treball Col·lectiu amb la militància, espai de trobada i de posada en comú de propostes que la candidatura plasma en els seus documents polític, organitzatiu, ètic i de feminismes.

Segons ha informat la candidatura en un comunicat, la vertebració territorial de Podem és una de les idees força del document organitzatiu, amb eixa aposta per la comarcalització, de manera que siga "un partit fidel a la realitat territorial i cultural del País Valencià, alhora que s'atorgue així més poder a les bases i cercles".

D'altra banda, l'aposta feminista té especial pes amb eixe Observatori per a la Despatriarcalització, i també es donarà resposta a un dels aspectes més repetits en les trobades territorials pels regidors, "la solitud que senten constantment".

L'aposta de Lima és enfortir els espais de municipalisme i formació de manera que existisca una coordinació i comunicació interna constant amb els càrrecs orgànics, però també espais d'enriquiment polític entre els militants i els seus representants.

Dos propostes concretes destaquen en aquest aspecte: els itineraris formatius per a regidors i cercles amb periodicitat trimestral i l'assessoria jurídica per a edils a nivell local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento