Comunitat Valenciana

Air Nostrum reprèn l'1 de juliol els vols de València a Balears, Bilbao i Canàries

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, reprèn l'1 de juliol l'operació en l'aeroport de Manises (València) amb vols a Balears, Bilbao i Canàries.
Avió d'Air Nostrum que presta el servici des de Melilla.
Avió d'Air Nostrum que presta el servici des de Melilla.
AIR NOSTRUM
Avió d'Air Nostrum que presta el servici des de Melilla.

En aquesta primera etapa reactiva l'enllaç entre Bilbao i València amb quatre freqüències setmanals (dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenges), que es reduiran a dos (divendres i diumenges) entre el 17 de juliol i el 13 de setembre. A partir del 14 es recuperen els quatre vols a la setmana.

En les rutes que connecten València amb els arxipèlags, té programats vols amb Eivissa, Mallorca i Menorca i amb Gran Canària, Lanzarote i Tenerife, informa la firma valenciana en un comunicat

La connexió València-Eivissa tindrà un vol diari fins al 30 de setembre. València-Mallorca arranca també amb un al dia, que es reduirà a cinc setmanals a partir del 14 de setembre. I València-Menorca disposarà de quatre freqüències setmanals, que seran tres des del 14 de setembre.

En les connexions a Canàries operarà tres setmanals amb Gran Canària (dimarts, dijous i dissabtes), dos amb Lanzarote (dilluns i dimecres) i quatre amb Tenerife (dilluns, dimecres, divendres i diumenges). Estan programats amb reactors 'Bombardier CRJ 1000', que tarden unes tres hores a cobrir tots dos trajectes.

Tant en la ruta amb Gran Canària com amb la de Tenerife, els vols eixiran de Manises a primera hora del matí i tenen prevista la seua volta a la nit, la qual cosa permet el màxim aprofitament del viatge.

Al marge d'aquests enllaços, l'aerolínia segueix treballant en el seu programa de vols per a la temporada d'estiu i anirà anunciant les possibles novetats. Ja té en marxa una sèrie de mesures per a garantir la seguretat de passatgers i treballadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento