El castell en 3D d'un grup de xiquets valencià guanya el concurs Digicraft de Vodafone, Creu Roja i Save the Children

Un projecte valencià ha resultat ser un dels dos guanyadors de la Iniciativa DigiCraft Infància Vulnerable, engegada per la Fundació Vodafone Espanya en col·laboració amb Save the Children i Creu Roja Joventut, amb el seu projecte d'un castell en 3D.
Un projecte valencià, guanyador de la iniciativa DigiCraft Infància Vulnerable
Un projecte valencià, guanyador de la iniciativa DigiCraft Infància Vulnerable
VODAFONE

La iniciativa, que ha comptat en total amb 25 projectes presentats i més de 80 participants, tenia com a objectiu ajudar el reforç escolar dels més desfavorits durant l'actual etapa de desconfinament social i econòmic.

La Fundació Vodafone va proporcionar als educadors i educadores de Save the Children i Creu Roja Joventut un vídeo tutorial amb instruccions perquè tots els xiquets i xiquetes pogueren treballar des de les seues cases en el disseny d'un castell en 3D.

Tenien un termini de 10-15 dies per a realitzar-ho i publicar el seu disseny. El passat 21 de maig es va realitzar una sessió online en directe per a presentar els millors treballs i seleccionar els dos guanyadors, que han sigut el valencià (atorgat per Save the Children) i un altre madrileny (atorgat per Creu Roja Joventut).

Tots dos han aconseguit un "kit DigiCraft", que inclou diversos materials tecnològics per a seguir desenvolupant les seues competències digitals des de casa.

DigiCraft és el primer programa educatiu creat a Espanya per a potenciar el desenvolupament de les competències digitals en la infància i la joventut, posant a la disposició de xiquetes i xiquets d'entre 6 i 12 anys (amb especial focus en infància vulnerable) diferents jocs col·laboratius i manualitats per a aprendre utilitzant com a vehicle la intel·ligència artificial, la realitat augmentada o el disseny 3D d'una forma fàcil i divertida.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento