Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil de València demana col·laboració per a localitzar un lladre de cases deshabitades amb escopeta

La Guàrdia Civil de València demana col·laboració ciutadana per a localitzar i detindre un home que ha comès robatoris des del passat mes de febrer en cases deshabitades i podria portar una escopeta.
Guàrdia Civil de València
Guàrdia Civil de València
GUARDIA CIVIL
Guàrdia Civil de València

Més de 30 efectius segueixen la cerca "incansable" d'aquest home de 35 a 40 anys aproximadament, complexió prima, d'1,7 a 1,8 metres d'alçària, rostre prim i nas pronunciat i fi, rostre moré i pèl morè. Parla castellà sense cap accent especial i pareix vestir dessuadora blanca i pantalons foscos, informa l'institut armat en un comunicat.

El primer robatori constatat es va produir el 25 de febrer després de l'ocupació d'una vivenda de forma il·legal en la pedania Los Cojos de Requena. Des d'aleshores, la Guàrdia Civil va desplegar diversos dispositius amb les unitats GES, Usecic, seguretat ciutadana, GAR, helicòpter i cinològic, juntament amb policies locals.

L'últim va tindre lloc aquest dilluns en la carretera que uneix la localitat de Xelva amb la vila de la Yesa, on el sospitós es va apropiar d'un vehicle per a fugir que va abandonar més tard estavellant-se amb ell.

De fet, el seu modus operandi és entrar en vivendes no habitades, sostraure menjar i robar vehicles sota violència i intimidació per a abandonar-los o estavellar-los.

La Guàrdia Civil recomana evitar qualsevol enfrontament amb ell perquè potser que porte una escopeta. La ciutadania pot contactar amb la central de servicis COS, el telèfon 062 o el dispositiu 'Alertcorps'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento