Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Air Nostrum reprèn els vols amb 13 passatgers de Menorca a Mallorca

Air Nostrum va reprendre aquest cap de setmana els vols després del parèntesi de dos mesos pel coronavirus. A les 7.05 del diumenge va desenganxar un 'CRJ 1000' de Menorca amb destinació a Mallorca i 13 passatgers a bord.
Aeroport de Menorca (Maó).
Aeroport de Menorca (Maó).
CAIB
Aeroport de Menorca (Maó).

Aquest avió va posar fi als 56 dies sense operacions, tancant un parèntesi en el primer període sense vols en la història de l'aerolínia valenciana. L'operació entre illes té les seues particularitats: són vols curts amb molts passatgers habituals.

"És la millor entrada que podíem tindre, perquè viatja gent que vola molt i a la qual no fa falta dir-li gens", assenyala Ana, una de les tripulants de cabina que va reconéixer un dels passatgers habituals malgrat la mascareta.

Sandra, una altra de les tripulants, admet que amb mitja cara tapada li va ser impossible identificar algun client: "Se'ls veien els ulls feliços i se'ls notava afectuosos, vaig pensar que potser sí que em reconeixien a mi".

Com la programació permet connexions entre Eivissa i Menorca passant per Son Sant Joan, va haver-hi passatgers amb els quals van coincidir en els dos trams. El viatge va ser ordenat i en l'aeroport estaven "encantats" amb el retorn de la companyia: "Tots pareixien contents que estiguérem de tornada: els companys de coordinació, els de l'aeroport, els de la neteja, tots".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento