Comunitat Valenciana

Lima i Montero (Podem) inicien un acostament i s'emplacen a seguir conversant de cara a la III Assemblea Ciutadana

Pilar Lima i Lidia Montero, candidates les dos a l'ocupar la Secretaria General de Podem Comunitat Valenciana, han iniciat un acostament amb una primera reunió celebrada aquest dilluns per a posar en comú les seues propostes de cara a la reconstrucció del partit morat i s'han emplaçat a seguir conversant de cara a la celebració de la III Assemblea Ciutadana Valenciana.

Lidia Montero, que va anunciar la seua candidatura fa uns dies, i Pilar Lima, qui es va presentar al febrer, han parlat durant "diverses hores" per a contrastar els seus projectes i han coincidit en l'objectiu últim de "reforçar la participació de la militància per a així tindre un Podem més fort davant de la crisi socioeconòmica" que ara s'empitjora amb la pandèmia de coronavirus.

Segons han informat les dos candidatures en un comunicat, Lima i Montero s'han assegut juntament amb els seus equips i han posat sobre la taula els seus projectes per al partit. Assegurar la connexió i el treball amb la militància, impulsant el treball dels cercles i reforçar la democràcia participativa és una de les línies de major trobada entre les dos candidatures.

Les dos han valorat que en la carrera per liderar Podem hagen aparegut tres dones i creuen "imprescindible" que es feminitze el partit "tant en formes com en fons".

Aquest ha sigut una primera trobada a partir del qual han acordat seguir parlant i "posant els seus esforços a avançar cap al més beneficiós per al projecte que comparteixen", segons les mateixes fonts.

Així, es reuniran de nou aquest dijous, després d'haver-se pres temps per a definir els punts concordants o debatre els discordants. Mentrestant continuaran en paral·lel amb les seues rondes de contactes, ja que les dos "estan obertes a parlar amb totes les parts d'aquesta assemblea".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento