Comunitat Valenciana

El PSPV de Benidorm denuncia les pintades "vandàliques" en la seua seu amb el missatge "PSOE=ASSASSINS"

El secretari local del PSPV-PSOE a Benidorm (Alacant), Rubén Martínez, ha denunciat aquest dilluns les pintades "vandàliques" en la seu del partit en les quals es pot llegir "PSOE=ASSASSINS".
Pintada apareguda en la seu del PSPV de Benidorm.
Pintada apareguda en la seu del PSPV de Benidorm.
PSPV
Pintada apareguda en la seu del PSPV de Benidorm.

Martínez, en un comunicat, ha anunciat que ja han interposat la corresponent denúncia per delicte d'odi en la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Benidorm per a que s'investiguen els fets i s'identifique els autors.

El secretari local ha condemnat "enèrgicament" aquestes pintades que "inciten a l'odi" i ha remarcat que "aquestes actituds antidemocràtiques i radicals no van a intimidar als socialistes".

"Aquest tipus d'accions no tenen cabuda en una societat democràtica com l'espanyola i menys en aquests moments tan difícils que estem vivint amb la pandèmia de la Covid", ha afirmat.

Així mateix, ha apuntat que aquests "deplorables" fets coincideixen "sospitosament" en el temps amb les concentracions i marxes dutes a terme per l'extrema dreta en la ciutat.

Finalment, ha lamentat que amb aquestes pintades Benidorm se suma a la gran llista de municipis on els radicals han atacat seus de partits i domicilis privats de polítics del Govern d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento