Coronavirus.- Empresaris de la Marina mostren "col·laboració absoluta" per a evitar aglomeracions i treballen en mesures

Empresaris de la Marina de València han mostrat la seua "col·laboració absoluta" per a evitar aglomeracions com les registrades aquest cap de setmana en alguns locals i treballen en diferents mesures perquè aquesta situació no torne a produir-se.
La Marina de València
La Marina de València
MARINA VALÈNCIA

Així ho ha indicat en declaracions a Europa Press el president de l'Associació d'Empresaris de la Marina, Javier Andrés, en ser preguntat per les mesures que pensen adoptar després de les imatges difoses en xarxes socials en les quals es veu com nombroses persones omplin l'espai d'oci, i diverses de les seues terrasses, sense guardar la distància de seguretat.

Sobre aquest tema, Andrés ha assenyalat que la primera mesura que han adoptat és renunciar a l'ampliació de les terrasses que els empresaris tenien concedida per part del Consorci València per a poder controlar millor tots els aforaments.

Així mateix, els empresaris estan treballant juntament amb el Consorci a implantar una sèrie de mesures com la videovigilància per a, en cas de detectar alguna aglomeració, avisar la Policia i que aquesta puga actuar.

També han apel·lat a la "consciència" dels ciutadans i a la seua responsabilitat quant a les mesures de distanciament social i d'ús de mascaretes.

"Anem a anticipar-nos perquè açò no torne a ocórrer, a posar totes les mesures que estan al nostre abast", ha dit Andrés, per a agregar que mostren la seua "col·laboració absoluta" per a evitar aquestes situacions.

El president d'empresaris ha recordat que per a reobrir La Marina s'ha duplicat la seguretat i s'han fet unes tasques de desinfecció i higiene "brutals". "Es tracta d'una destinació més que segura", ha subratllat.

"Quan entrem en la Fase 2 crec que serà més fàcil de controlar el tema dels aforaments i les circulacions. Serà més raonable. Cal dir als ciutadans que a la Marina venen de forma segura, però que han de complir la distància de seguretat", ha apel·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento