Comunitat Valenciana

El Museu de l'Arròs reactiva les seues visites guiades a l'Albufera des del 31 de maig

  • El centre ha organitzat diverses activitats a l'aire lliure per als pròxims diumenges.
El Museu de l'Arròs reprèn les seues visites guiades per l'Albufera
El Museu de l'Arròs reprèn les seues visites guiades per l'Albufera
MUSEO DEL ARROZ
El Museu de l'Arròs reprèn les seues visites guiades per l'Albufera

El Museu de l'Arròs reactiva les seues visites guiades pel Parc Natural de l'Albufera des de diumenge que ve 31 de maig, adaptant-se a les noves circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària de la Covid-19.

Així, davant de les dificultats de desenvolupar les activitats didàctiques dins del centre, el museu les trasllada per a oferir als visitants la possibilitat de gaudir novament d'un dels entorns més bells i únics de València, explica el centre en un comunicat.

Els recorreguts s'iniciaran el pròxim diumenge 31 amb una visita per a conéixer les plantes de la marjal, que comptarà amb la presència de la professora de Botànica de la UPV María Ferriol. El diumenge següent, 7 de juny, tindrà lloc una jornada dedicada a les aus de l'Albufera amb la participació de Mario Giménez, delegat de SEO Birdlife a la Comunitat Valenciana.

Finalment, el 14 de juny està prevista una ruta amb bicicleta pel Parc Natural, en la qual un arquitecte parlarà sobre la tipologia i els usos dels diferents edificis que poden trobar-se en els camps de l'arròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento