La Marina obrirà expedient sancionador després de les imatges d'aglomeració del cap de setmana

  • S'ha difós un vídeo en el qual apareixen nombroses persones sense guardar les distàncies de seguretat.
Imatge del vídeo de l'aglomeració de persones en La Marina de València
Imatge del vídeo de l'aglomeració de persones en La Marina de València
TWITTER JAVIER DE LUCAS

La Marina de València ha anunciat que obrirà un expedient sancionador i traslladarà la informació disponible a les autoritats per les aglomeracions registrades en alguns locals durant aquest cap de setmana.

Així ho assegura l'entitat en un tuit d'anit en resposta a les imatges difoses en les xarxes socials en les quals es veu com nombroses persones omplin l'espai d'oci, i diverses de les seues terrasses, sense guardar la distància de seguretat.

En concret, des del compte de Twitter de la Marina es contesta un tuit del catedràtic i senador Javier de Lucas, qui penja un vídeo amb eixa escena i denuncia: "No tots són comportaments responsables: Marina de València, hui...com si fora l'any passat".

En resposta a aquests fets, la Marina assegura que per la seua banda va a iniciar "expedient sancionador i a donar part a les autoritats competents per a evitar de nous comportament així d'intolerables".

Al seu torn, De Lucas contesta: "Moltes gràcies. Segur que serveixen eixes mesures per als locals, però el pitjor és la irresponsabilitat dels ciutadans, una cosa que no depèn de vostés".

Cal recordar que la Comunitat Valenciana viurà aquesta setmana en la fase 1 de la desescalada i que la Generalitat no ha sol·licitat el pas a la segona fase per prudència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento